Contact

Voor het samenstellen van de informatie op deze website zijn wij zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Wij hebben daarbij gebruik gemaakt van vrij toegankelijke bronnen op het internet en van informatie die ons voor dit doel aangeleverd is. Wij hebben daarom ook een beperkte invloed op de kwaliteit van deze informatie en daarom kan het voorkomen dat deze informatie soms niet geheel volledig is. Als u ons over een aanbieding buggy vragen wilt stellen dan verzoeken wij u om het formulier op deze pagina te gebruiken. Ook als u ons over onze site of de informatie daar op feedback wil geven is dit de aangewezen manier. Voor alle andere buggy vragen geld op de bonenstaande werkwijze geen uitzondering.

Wij streven er naar om alle aanbieding vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Het kan echter voor komen dat wij meer tijd nodig hebben om een antwoord te formuleren, in dat geval zullen wij binnen één werkdag hierover contact met u op nemen om u hierover te informeren.
Alle informatie die u op deze website kunt vinden is puur informatief van aard en er kunnen op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden. Prijzen zijn uitsluitend voorbeelden en de prijzen van producten worden vastgesteld door de online kinderwagens winkel die de producten aan bied. U kunt op deze website geen producten kopen, deze website verwijst u daarom door naar de kinderwagens winkel die wel producten verkoopt.