Goedkope Buggy

Stelt u zich eens voor dat u er graag met uw kindje op uit wilt trekken om van het mooie weer te genieten of juist om gewoon wat buitenlucht op te snuiven. Als u dat ook zo’n goed plan lijkt dan zult u daarvoor wel een geschikte buggy moeten winden. Als u echter net een kindje hebt gekregen zijn de tijden al duur genoeg en het zou heel goed uitkomen als u een goedkope buggy kan vinden die toch aan uw eisen voldoet.

Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat dit heel erg goed mogelijk is, het enige waar u op moet letten is dat u niet per se het allernieuwste model moet willen hebben. De buggy aanbieders die u op deze website kunt vinden bieden u hele mooi buggy’s aan voor hele scherpe prijzen. Het is echter aan het inkoop beleid van deze aanbieders te danken dat u bij hun zulke goedkope buggys kunt kopen. Dit inkoop beleid is er op gericht om ‘out of season’ en overjarige modellen op te kopen en deze in een online kinderwagens winkel te verkopen. Deze buggy’s worden per partij direct van de groothandel opgekocht en daarom wordt er niet teveel voor de buggy’s betaald. Een dergelijke aanbieding buggy die u hierdoor kunt vinden op deze website kan daardoor heel erg scherp worden neer gezet.

Groothandels leveren hun goederen zowel aan winkels van steen alsook aan online winkels. Al deze buggy aanbieders proberen natuurlijk zoveel mogelijk buggy’s te verkopen om daarmee een zo hoog mogelijke winst te behalen. De verschillende aanbieders zullen daarvoor stevig met elkaar concurreren en aan het einde van het seizoen de buggy’s in de aanbieding doen om van hun voorraad af te komen. Ook als er een nieuwe collectie aankomt, zullen er aanbiedingen gelanceerd worden en kunt u bij een aanbieder een goedkope buggy kopen. Omdat echter deze winkels veel kosten maken om hun waar te verkopen zult u bij hun nooit de goedkoopste buggy aan treffen. De kosten die gemaakt worden moeten immers terug verdiend worden dus zal ook aan de aanbiedingen het nodige verdiend moeten worden. Het is bij de winkels van steen nog duidelijker te zien als bij online winkels maar u zult absoluut geen goedkope buggy vinden zonder dat er goed aan verdiend wordt.

Als het seizoen voor een bepaald model buggy voorbij is of de nieuwe collectie wordt aan de winkel geleverd dan kan het voorkomen dat de winkel nog een voorraad ‘oude’ buggy’s heeft. De winkel kan deze buggy’s natuurlijk niet meer verkopen omdat ze hun nieuwe goedkope buggys kwijt moeten. Deze ‘out of season’ en overjarige buggy’s worden dan veelal terug genomen door de groothandel. Dit heeft vaak consequenties voor de korting die een winkel krijgt maar het is beter dan met een voorraad blijven zitten. De groothandel moet natuurlijk wel van de terug genomen buggy’s en van hun eigen voorraad af zien te komen. Deze buggy’s worden dan als hele partij verkocht aan een kinderwagens outlet. De outlet komt hierdoor in het bezit van een partij buggy’s waarvoor zij een absolute bodemprijs betalen. De outlet kan vervolgens deze partij als echt goedkope buggy op de markt brengen.

Een outlet zoals een online kinderwagens winkel zorgt er voor dat hun kosten zo laag mogelijk zijn. Door de kosten laag te houden hoeft men minder aan een buggy te verdienen en kan een outlet u een goedkope buggy leveren. Hierdoor kan men de goedkoopste buggy dan ook vaak bij een online kinderwagens winkel vinden en niet in een winkel van steen. Het principe werkt net als bij andere outlet winkels, grote partijen opkopen en door lage kosten te maken ook de laagste prijzen in rekening kunnen brengen. Hierdoor kan een online kinderwagens winkel u de mogelijkheid bieden in de aanbieding een buggy voor de laagste prijs aan te schaffen. De buggy’s die u bij een online kinderwagens winkel kunt kopen zijn dan wel niet de allerlaatste modellen maar ze zijn wel helemaal nieuw en ongebruikt en de buggy’s zitten nog in de originele verpakking. U moet het zo zien, als u een paar maand eerder een buggy had gekocht dan had u meer betaald voor exact dezelfde buggy die u nu online als goedkope buggy kunt kopen.